Sweet Monkey Ice cream.

Met dit heerlijke toetje verras je iedereen! gegarandeerd een hit, super snel en makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten.

Sweet Monkey Ice cream.

Wie zegt dat gezond eten niet lekker is of kan zijn moet dit heerlijke Recept eens proberen!
Het romige bananen ijs smelt in je mond, de verfrissende werking van frambozen in combinatie met heerlijke chocolade is een regelrechte hit!

Wat heb je nodig?

voor 2 personen:

  • 2 bananen
  • 1 tl vanille poeder
  • 4 madjool dadels
  • 50 gram pure chocola 75% of meer
  • 2 handjes havermout
  • 200 gram bevroren frambozen

Snijd de bananen in plakjes doe deze in een zakje of bakje en leg het een minimaal een uur in de vriezer langer mag ook liefst 3 tot 4 uur.  Doe de bevroren plakjes banaan in de blender samen met de vanille poeder. (tip: als het niet helemaal lekker mengt voeg er dan een heel klein beetje water bij). Meng dit tot een mooie romige substantie en verdeel dit over de bekers/glazen.

Doe vervolgens de chocola, bevroren frambozen,  havermout en de dadels in de blender en maak hier een crumble achtige substantie van. Doe vervolgens de Crumble boven op het bananen ijs en smullen maar!

 

Gerelateerde recepten

Bekijk ook eens deze recepten.

Bananenbrood

Eindelijk kan het weer! De keuken is klaar en dus heb ik weer heerlijk bananen brood gemaakt!

Lees verder

Magnesium rijke soep!

Met dit heerlijke recept heb je meteen ⅔ van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium binnen!

Lees verder

Heerlijke Pompoensoep!

Een pompoen; wanneer men hieraan denkt zal hij waarschijnlijk meteen denken aan de grote oranje dingen met griezelige vormen eruit gesneden. Dit is niet helemaal terecht; een pompoen heeft niet alleen een decoratieve functie zoals bij Halloween. Pompoen leent zich ook perfect als ingrediënt voor maaltijden of in dit geval als soep. Pompoensoep is een heerlijke herfstachtige soep die goed dienst doet als maaltijdsoep of als bijgerecht. De smaak van pompoensoep is erg uitgesproken maar in de regel lust iedereen het en het is goed te combineren met andere soorten groenten.

Lees verder