Orthomoleculair adviseur

Wist jij dat een ongezonde levensstijl de nummer 1 doodsoorzaak wereldwijd is?  Wat eigenlijk heel logisch is gezien onze maatschappij ons constant deze kant op stuurt.. Netflix, bankhangen, binnen zitten, het meest suikerrijke, calorierijke voedingsmiddelen voor het grijpen en in de aanbieding, stofjes toevoegen aan eten die onze hersenen voor…

Wist jij dat een ongezonde levensstijl de nummer 1 doodsoorzaak wereldwijd is? 

Wat eigenlijk heel logisch is gezien onze maatschappij ons constant deze kant op stuurt.. Netflix, bankhangen, binnen zitten, het meest suikerrijke, calorierijke voedingsmiddelen voor het grijpen en in de aanbieding, stofjes toevoegen aan eten die onze hersenen voor de gek houden, waardoor je lichaam nog meer gaat vragen om suikers, vet en weinig beweging. 

Het gevolg is overduidelijk; we worden massaal te dik, krijgen welvaartsziekten en worden zwakker. 

Maar door betere en bewuste keuzes te maken kan jij er voor zorgen dat je:

 • Gewicht verliest
 • Lekkerder in je vel zit
 • Meer energie krijgt
 • Aanzienlijk minder klachten kan ervaren van bijvoorbeeld buik of huidklachten.
 • Je concentratie vermogen verbeteren
 • Beter slapen 
 • Libido verbeterd
 • Humeur en stemming verbeteren 
 • Langer gezond en fit blijft
 • Gezond oud worden

En zo zijn er nog veel meer punten waardoor jou leven leuker, makkelijker en gezonder kan worden! 

Stap voor stap jou doel bereiken wat dat ook is. Ik kan je helpen deze doelen te bereiken! 

Onder andere door: 

 • Bewust keuze in voeding 
 • Leren wat voeding voor jou kan doen
 • Beweging 
 • Stress reductie

Ben jij klaar om de stap te zetten naar een gezonder, fitter, leuker leven? Ik help je graag deze stap(pen) te zetten❤️

Meer weten?

➡️ www.kbsoullutions.nl
💌 info@kbsoullutions.nl
📞 06-20 30 36 33

Orthomoleculair advies

LET OP! dit is alleen geschikt voor mensen die gemotiveerd en daadkrachtig zijn om hun levensstijl aan te passen. het gaat hier niet om tijdelijke dieeten!

Het woord orthomoleculair is afgeleid van het Griekse woord orthos wat juist, recht of gezond betekend. Moleculair betekend met betrekking tot de molecule in het lichaam. In de orthomoleculaire geneeskunde is het uitgangspunt dat een aandoening eerder zal genezen wanneer de concentraties vitaminen, mineralen, spoorelemeten, eiwitten, vetten en koolhydraten in het lichaam in de juiste verhouding aanwezig zijn.

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding ”
Hippocrates (470-377 v.chr.) 

De invloed van voeding raakte de afgelopen eeuwen echter op de achtergrond, mensen zijn vaak (te)druk hebben een baan en gezin wat veel van ze vraagt, de wereld gaat steeds sneller en het is voor veel mensen moeilijk om de juiste balans te vinden. Mensen zijn daarom geneigd om makkelijker en sneller te eten. De voedselindustrie speelt daar goed op in maar daardoor gaan er wel een hoop belangrijke waardes verloren.

Het is inmiddels wel aangetoond dat een behandelwijze met voeding en voedingsstoffen een belangrijke rol speelt diverse aandoeningen en ziekte beelden.

Wat kan ik voor je betekenen en hoe gaat het in zijn werk?

We gaan samen kijken naar jou levensstijl (eten, drinken, bewegen, stress, werk, ontspanning enz.) en bespreken samen wat jou doel is. Als jou doel duidelijk is gaan we het inzichtelijk maken en een plan van aanpak maken. Wat is voor jou haalbaar en hoe gaan we dat toepassen. Ik help je met recepten, adviezen maar ook geef ik je een duidelijke uitleg hoe je lichaam werk en waarom we bepaalde dingen doen and last but no least!! ik ga je vooral leren hoe leuk het is!!

Link:
Medisch contact: voeding als medicijn
Beter ga je naar de groentenboer
KB Soullutions in de krant!

Consulten die binnen 48 uur worden geannuleerd worden volledig doorgerekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met mij op dan kunnen we samen kijken welk traject het beste bij u past!

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Bioresonantie

Het zelf genezend vermogen stimuleren, opzoek naar een passende oplossing van uw klachten en daardoor beter in uw vel zitten! Bioresonantie werk voor zowel mens als dier!

Meer informatie

EMB Bloedtest

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt (vitamines, mineralen)? Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe/futloos, hormonaal uit balans of slaap je slecht? Bij KB soullutions kan je daar volledig inzicht in krijgen doormiddel van de EMB bloedtest.

Meer informatie