Bioresonantie

Het zelf genezend vermogen stimuleren, opzoek naar een passende oplossing van uw klachten en daardoor beter in uw vel zitten! Bioresonantie werk voor zowel mens als dier!

Waarom bioresonantie?
Bij bioresonantie gaan we samen op opzoek naar de oorzaak van de klacht. Deze methode gaat uit van het energetische regelsysteem , dit is het systeem dat andere systemen (zoals immuunsysteem, zenuwstelsel en hormoon systeem) aanstuurt. Door middel van bioresonantie (en voeding en lifestyle adviezen) willen we het zelf herstellend vermogen van ons lichaam weer ‘aan’ zetten.

De toegevoegde waarde van de behandeling
Met bioresonantie , in samenhang met voeding en lifestyle adviezen , het is mijn doel om u op weg te helpen weer lekkerder in uw vel te zitten. Bij het intake gesprek stellen we samen uw doelstelling vast ‘ Enkele voorbeelden zijn verbetering van energie niveau, verzachten van darmklachten, verminderen van huidaandoeningen , tot het ondersteunen van uw immuunsysteem. Maar ook het onderzoeken van allergieën of (over)gevoeligheden van bepaalde stoffen behoort tot de mogelijkheden.

“Mijn zoontje sliep slecht, en had last van obstipatie, dankzij de bioresonantie behandeling en adviezen sliep hij binnen een week door en had hij geen verstoppingen meer!”
Denise

Direct een afspraak maken

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

EMB Bloedtest

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt (vitamines, mineralen)? Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe/futloos, hormonaal uit balans of slaap je slecht? Bij KB soullutions kan je daar volledig inzicht in krijgen doormiddel van de EMB bloedtest.

Meer informatie

Doktersassistente

Komen er handen tekort in de praktijk? Ik kan ondersteunen! Mocht u tijdelijke ondersteuning nodig hebben in uw praktijk, (prive) kliniek, poli of medische administratie, dan kom ik graag helpen! Ik ben beschikbaar in de regio Alkmaar, Beverwijk, Limmen, Heiloo, Heerhugowaard, Uitgeest, Akersloot, Castricum, Egmond, Bergen, Krommenie, Zaanstreek, Velserbroek, IJmuiden, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Spaarndam, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Bennebroek. 

Meer informatie

Detachering

Hulp nodig in de zorg? wij zorgen voor een passende oplossing! Gediplomeerde, flexibele en gemotiveerde doktersassistenten.

Meer informatie