Apple pie Smoothie

de geur van appeltaart! wie kent het niet.. maar we weten allemaal hoe lekker ook dat dit niet de gezondste keuze is. daar heb ik wat op gevonden! de Apple pie smoothie!

Wie houd er nou niet van appeltaart?

Wij zijn er dol op, maar helaas de traditionele appeltaart is niet zo gezond.
dus werd het tijd om een gezonde variatie te maken hiervoor en al zeg ik het zelf! hij is goed gelukt!

Deze smoothie is ideaal als toetje of als tussendoortje.. de geur brengt mij weer helemaal terug naar de tijd dat mijn moeder verse appeltaart stond te pakken voor mijn verjaardag!

Ingrediënten: 

  • 3 biologische appels
  • 100 ml havermout melk ongezoet
  • 2 tl kaneel poeder
  • 3 dadels (zonder pit)
  • 3 el havermout

Bereiding: 
Verwijder het klokkenhuis van de appels. doe alle ingrediënten in de blender en mix het tot een glad geheel.

Je kan natuurlijk altijd naar eigen inzicht de verhoudingen veranderen.

 

Gerelateerde recepten

Bekijk ook eens deze recepten.

Sweet Monkey Ice cream.

Met dit heerlijke toetje verras je iedereen! gegarandeerd een hit, super snel en makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten.

Lees verder

Heerlijke Pompoensoep!

Een pompoen; wanneer men hieraan denkt zal hij waarschijnlijk meteen denken aan de grote oranje dingen met griezelige vormen eruit gesneden. Dit is niet helemaal terecht; een pompoen heeft niet alleen een decoratieve functie zoals bij Halloween. Pompoen leent zich ook perfect als ingrediënt voor maaltijden of in dit geval als soep. Pompoensoep is een heerlijke herfstachtige soep die goed dienst doet als maaltijdsoep of als bijgerecht. De smaak van pompoensoep is erg uitgesproken maar in de regel lust iedereen het en het is goed te combineren met andere soorten groenten.

Lees verder

Boekweit pannenkoek met appel

Zondagen lenen zich uitstekend voor gezonde pannenkoekjes voor jong en oud! hieronder vind je een heerlijk recept voor boekweit pannenkoekjes!

Lees verder