Over mij

Mijn naam is Kelly Berkhout, getrouwd, moeder van onze prachtige dochter en onze zoon James, ondernemer, globetrotter, free spirit, foodie en health freak! Ik weet als geen ander hoe druk en hectisch het leven kan zijn en daarom ook hoe belangrijk het is om daar een goede balans in te vinden en te houden.

Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam in de gezondheidszorg als doktersassistente en heb ongeveer alle facetten binnen mijn beroep als doktersassistente gedaan en/of gezien. Van privé klinieken, ziekenhuizen, Spoed eisende hulp tot huisartspraktijken. Het werk als doktersassistenten is dynamisch, geen dag is het zelfde en het is een dankbaar beroep. Er word vaak veel van je verwacht van telefoon aannemen, triageren, eerste hulp verlenen, uitstruikjes maken, wonden behandelen, adviezen geven mensen gerust stellen, de agenda van de arts(en) beheren en weten wanneer mensen gezien moeten worden. En dit alles vaak op het zelfde moment. Je moet dus wel stress bestendig zijn en tegen een beetje uitdaging kunnen en dat is voor mij geen probleem, ik doe het dan ook met veel enthousiasme en toewijding!

Naast mijn werk als doktersassistente heb ik ook mijn eigen praktijk als orthomoleculair adviseur, lifestyle coach en bioresonantie therapeute. Ik doe dit met heel veel passie en toewijding. Mijn interesse in voeding en gezondheid was er altijd al maar de afgelopen 6 jaar werd ik verrast door de effecten wat voeding met ons lijf doet. Dit stukje word helaas nogal wel eens vergeten voor alles is een pilletje, maar wat is de oorzaak van het probleem. Dit ging mij steeds meer tegen staan; waarom worden de symptomen bestreden? waarom gebeurt het zo vaak dat mensen zich niet goed voelen maar er gezegd word; ”er is niets mis met u alle waardes zijn normaal” en worden deze mensen nog steeds met klachten naar huis gestuurd? Of krijgen ze te horen; u moet er maar mee leren leven, of het zit tussen je oren?

Het kan toch niet zo zijn dat zo veel mensen klachten ervaren en er dan ”niets” aan de hand is? Door deze vraag ging ik steeds meer op onderzoek uit. Ik begon met boeken lezen, webinars volgen en ging naar lezingen over voeding en gezondheid. Daarna heb ik de opleiding tot orthomoleculair adviseur en orthomoleculair adviseurs gevorderd gedaan. Ik ga nog geregeld naar verschillende cursussen, nascholingen en bijscholingen gezien de ontwikkelingen elkaar razend snel opvolgen.

Na al deze informatie dacht ik het kan toch niet zo simpel zijn als dat ze vertellen? gezond eten, voldoende bewegen en je dan beter voelen? Ik besloot om de proef op de som te nemen en mezelf als proefkonijn te gebruiken. Ik stopte met frisdrank, bewerkt voedsel, snoep, koek, chips, alcohol en at minder vlees. Al snel merkte ik en mijn omgeving verschil, ik viel af, had meer energie zag er fris en gezond uit en mensen complimenteerde mij hierover. Ik was werkelijk verbaast van het resultaat en besloot de opleiding tot orthomoleculair adviseur te gaan volgen. Mijn ogen gingen nog verder open wat was dit interessant! Iedereen moet dit toch weten en toe kunnen passen? daarna heb ik de vervolg opleiding orthomoleculair adviseur gedaan de cursus voor EMB testen en de opleiding tot bioresonantie therapie. Ik begon eerst in mijn familie, vrienden en kennissen kring adviezen te geven.

Na de opleiding energetische morfologische testen (EMB) begon ik met een extra waardevolle tool om te meten hoe de status van het menselijk lichaam is. Dit geeft mij en mijn klanten zo veel extra inzichten en gaf extra waarde aan het gehele traject. Een voor een kwamen ze blij en tevreden terug dit gaf mij zo veel energie!!

Na aanleiding van de goede resultaten en positieve reacties besloot ik mijn eigen praktijk te openen om zo nog meer mensen te kunnen bereiken en te helpen. Ik blijf het fantastisch vinden om te zien hoe mensen hun energie, gemoedstoestand, mentale en fysieke gezondheid verbeterd en vooral wat het ze oplevert!