Detachering

Hulp nodig in de zorg? wij zorgen voor een passende oplossing! Gediplomeerde, flexibele en gemotiveerde doktersassistenten.

Hulp nodig in de zorg? wij zorgen voor een passende oplossing!
Gediplomeerde, flexibele en gemotiveerde doktersassistenten.

Direct een afspraak maken

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Doktersassistente

Komen er handen tekort in de praktijk? Ik kan ondersteunen! Mocht u tijdelijke ondersteuning nodig hebben in uw praktijk, (prive) kliniek, poli of medische administratie, dan kom ik graag helpen! Ik ben beschikbaar in de regio Alkmaar, Beverwijk, Limmen, Heiloo, Heerhugowaard, Uitgeest, Akersloot, Castricum, Egmond, Bergen, Krommenie, Zaanstreek, Velserbroek, IJmuiden, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Spaarndam, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Bennebroek. 

Meer informatie

Bioresonantie

Het zelf genezend vermogen stimuleren, opzoek naar een passende oplossing van uw klachten en daardoor beter in uw vel zitten! Bioresonantie werk voor zowel mens als dier!

Meer informatie

Orthomoleculair adviseur

Wist jij dat een ongezonde levensstijl de nummer 1 doodsoorzaak wereldwijd is?  Wat eigenlijk heel logisch is gezien onze maatschappij ons constant deze kant op stuurt.. Netflix, bankhangen, binnen zitten, het meest suikerrijke, calorierijke voedingsmiddelen voor het grijpen en in de aanbieding, stofjes toevoegen aan eten die onze hersenen voor...

Meer informatie